Floristeria Pons

Desde 1979

Col·laborem amb la floristeria de la Universitat Politècnica de València, gestionada per la Fundació *CEDAT, dedicada a la integració soci-laboral de les persones amb discapacitat.

Taller decoració nadalenca

El Nadal és un moment ideal per a decorar la nostra llar. En aquestes dates tan especials i significatives adquireixen un gran protagonisme les corones d’advent que adornen portes i taules. En aquest taller podràs aprendre i divertir-te fent corones que podràs utilitzar per a decorar la teua casa. Utilitzarem diferents tipus de materials, vímet, ràfia, cards, pinyes i altres verds…per a confeccionar la clàssica corona d’Advent per a la porta de casa. L’objectiu d’aquest taller és aprendre les tècniques de lligat de branques i canyes també realitzarem corones i centres de taula nadalencs.

Taller de *Ikebana

El *ikebana és un antic art que utilitza flors i elements vegetals. Emergeix d’un respecte a la naturalesa profundament arrelat en la cultura japonesa. Etimològicament, la paraula *ikebana procedeix de “*ikeru”: conservar viu i “*hana”: flor, podem dir que es tracta de l’art de conservar la flor viva. Es pot dir que el *Ikebana té diverses funcions ja que es realitza un bonic arranjament floral per a decorar la llar però al seu torn ajuda a la relaxació i convida a meditar en un ambient de pau, aromes i harmonia.

685 78 09 77

telèfons
}

Dilluns - divendres

10:00 – 20:30

}

Dissabte

10:00 – 14:00
}

Diumenge

Tancat

pons@floristeriapons.com

email

http://floristeriapons.com/

pàgina web

@floristeriapons

instagram

Floristería Pons