Els nostres origens

En 1995 comença un grup de comerciants de Meliana una sèrie de contactes per a donar resposta als seus problemes empresarials. La Caixa Popular primer i posteriorment la recent constituïda regidoria de Foment Econòmic de l’Ajuntament de Meliana donen suport a la iniciativa que al llarg del temps quallaria en l’actual MAC (Associació de Comerciants i Professionals de Meliana).

La MAC, és una agrupació de comerciants i professionals de Meliana que té l’anim d’aglutinar idees, coneixements i esforços per millorar els servicis que es presten als clients. Per tant, gràcies a l’aportació de tots s’ha format un grup fort i consolidat que és el suport necessari de qualsevol dels comerciants i professionals associats.

Eixos objectius han anat aconseguint-se i hui en dia la MAC s’ha convertit en punt de referència en molts àmbits:

Per als clients i veïns de Meliana: a través de les promocions publicitàries segons l’època de l’any, els comerciants manifesten la seua inquietud per servir i estar al dia.

Per als comerciants i professionals: són l’ajuda que necessiten en la seua empresa i troben al costat persones que tenen la seua mateixa problemàtica.

Per a les associacions de Meliana: la participació de la MAC en tots els encontres importants del poble demostra la seua vitalitat i l’ha convertit en imprescindible.

La Junta Directiva de la MAC és conscient de l’esforç dels comerciants de Meliana per millorar l’atenció al client i, com tot el que s’està fent, és també un servici al nostre poble, Meliana.